Logo Stadhuis WoerdenVanaf maandag 5 december 10.30 uur kunnen bezoekers van de gemeente voor alle diensten terecht op De Bleek 10. Het huidige stadhuis aan de Blekerijlaan ondergaat de komende…

1,5 jaar een grondige renovatie. In die periode doet De Bleek 10 dienst als ‘tijdelijk stadhuis’; dit pand ligt vlak achter het stadhuis. Daarnaast maakt de gemeente gebruik van De Bleek 6 en 7. Tijdens de verhuizing gaat de dienstverlening grotendeels door, wel zijn er enkele dagen waarop de gemeente minder goed bereikbaar is.

Vanwege de verhuizing is Burgerzaken de hele dag gesloten op vrijdag 2 december en op maandag 5 december tot 10.30 uur. Op vrijdag 2 december is de gemeente wel telefonisch bereikbaar, op maandag 5 december is bellen mogelijk vanaf 10.30 uur. Wie eind november of begin december een spoedaanvraag voor een reisdocument of rijbewijs wil doen of een afspraak wil maken, kan het beste vooraf de website www.woerden.nl raadplegen. Of telefonisch informeren naar de mogelijkheden via 14 0348.