Logo VEP Gymnastiek Afgelopen zaterdag organiseerde VEP Gym hun jaarlijkse Clubkampioenschappen in de Snellerpoort in Woerden. Joris Paap was alleen in zijn categorie en hij mocht…

zich de medaille om laten hangen. Bij 3-4-5 jongens mocht Faber de Koning zich clubkampioen noemen. Jong Talentengroep was verdeeld in drie categorieën. Nienke van Heusden Fleur van Maijenburg en Suze van Vliet werden clubkampioen.

Bij de recreanten meisjes categorie 3/4 was Fleur van Belzen de best en in categorie 5 mocht Salomé van Steijn de gouden plak laten omhangen.

Daarna was het de beurt aan de selectie-turnsters en de turnsters Senioren. De turnsters Senioren zijn turnsters die geen wedstrijden meer draaien, maar nog wel elke week trainen, ieder op haar eigen niveau.

Bodine Aerts werd hier clubkampioen. In categorie Jeugd/Senior F/G mocht Lois van Dijk plaatsnemen op het hoogste treetje en bij de Senioren turnde Marie-Louise Moerenhout zich naar de gouden plaats.

Al met al hebben deze wedstrijden weer veel clubkampioenen op gebracht in verschillende categorieën en op verschillende niveau’s. De sfeer was gezellig en iedereen was tevreden. Een geslaagde dag voor alle VEPPERS!

Foto: VEP Turnen
17 vep gym