De politie Woerden is op zoek naar getuigen van een inbraak in een auto op de Leidsestraatweg in Woerden. Dinsdag 26 februari werd daar schuin tegenover de coffeeshop door twee mannen een auto opengebroken. De eigenaar van de auto betrapte de autokrakers. Tussen hem en de twee mannen ontstond een worsteling.

Ondanks dat de politie snel ter plaatse was, wisten de daders te ontkomen op een scooter. Eén van de daders had zwart kroeshaar en droeg een zwarte gewatteerde jas met capuchon. De andere dader was iets kleiner, had een licht getinte huidskleur en droeg ook een capuchon. De scooter waarop de twee vluchtten was een zwarte Gilera Runner.

De signalementen:
Dader 1:

Rond de 30 jaar oud; Ongeveer 190 centimeter lang; Fors/atletisch postuur; Blokkerig hoofd; Licht getinte huidskleur; Half lang kroes haar, wat in zijn gezicht hing; Onverzorgd uiterlijk; Geen gezichtsbeharing; Droeg een zwarte gewatteerde jas met capuchon; Droeg een zwarte broek; Droeg zwarte schoenen; Droeg zwart/bruine handschoenen, deze waren opvallend groot; Sprak accentloos Nederlands; Witte helm in zijn hand.

Dader 2:
15-25 jaar oud; Tenger postuur; Ongeveer 170 centimeter lang; Licht getinte huidskleur; Droeg een capuchon over zijn hoofd.

De scooter: Gilera Runner; Zwart; Geel kenteken; Zag er oud uit; Geen windscherm of andere accessoires.