Logo Polsstokverspringen5 Op de zaterdag gesprongen Fierljepwedstrijd om de Van Vliet Caravans Cup in Linschoten, boekten de junioren deze keer de beste resultaten. Daniel Cluistra sprong…

met 17.80 mtr. maar liefst 2.30 mtr. verder dan afgelopen woensdag. Toch was het niet zijn beste sprong want op 15 juli kon hij nog 18.55 mtr. laten optekenen. Lucas van Eijk overtrof zichzelf met een sprong van 17.74 mtr., terwijl hij tot nu toe steeds rond de 15,5 mtr. bleef hangen.

Ricardo Faaij spong ook weer verder dan woensdag maar kon zijn record op 19 juliĀ  van 20.20 mtr. niet verbeteren. Richard van Bemmel bleef met 18.06 mtr. bijna gelijk aan zijn sprong van woensdag, op de eerste plaats staan. Jaco de Groot was weer de beste senior-springer.

Dymphie van Rooijen was de beste dame, maar eigenlijk was er bij haar en ook de andere dames bijna geen verschil met de standen van afgelopen woensdag. Bij de jongens kwam Reinier Overbeek met 17,51 mtr. als beste uit de bus, maar eerder sprong hij al een paar keer dik in de 19 mtr. dus kan hij nog voor verrassingen gaan zorgen.

Foto’s: Anno Visser