Logo Aftrap De wedstrijd tussen koploper Gouda en de nummer twee van de ranglijst, SC Woerden eindigde afgelopen zaterdagmiddag in een geflatteerde 4-1 zege voor de Goudse thuisploeg. SC Woerden was de eerste 40 minuten…

de betere ploeg en kreeg 10 minuten voor rust 2 prima kansen om op voorsprong te komen. Gouda leek echter te schrikken en wist nog voor de rust op een 2-0 voorsprong te komen.

Direct na de rust leek Woerden op 2-1 te komen, maar volgens de prima leidende scheidsrechter was de bal niet in zijn geheel over de doellijn gerold.

Toen een kwartier voor tijd twee spelers van Gouda rood kregen (natrappen en wegduwen) zou je verwachten dat SC Woerden weer in de wedstrijd kon komen, maar een prima actie van de Goudse spits Daan de Heer betekende direct 3-0 waarna de wedstrijd was beslist. Kees Jansen scoorde nog 3-1 en SC Woerden probeerde nog van alles, kreeg ook kansen maar kreeg in de laatste minuut toch nog een goal tegen van het Goudse Goudhaantje De Heer die zijn totaal daarmee op veertien bracht.

Foto: Website SV Gouda
Gouda-doelman Van den Berg hield voor rust zijn doel schoon
51 gouda