Logo De MeernDe Meern kreeg in Haren (Groningen)bij Be Quick tot haar grote schrik in de eerste vijf minuten al drie doelschoppen om de oren en toen de Meernse keeper met pijn en moeite een bal opving…

begonnen de paar meegereisde supporters zich toch zorgen te maken. Kort na een mislukt kansje voor De Meern werd een aanval van De Meern onreglementair gestopt met als gevolg een vrije trap die echter geen punten opleverde. De Meern zette druk op Be Quick. Maar tot hun grote teleurstelling viel in de 18e minuut het eerste doelpunt voor Be Quick. Vijf minuten later was het raak voor De Meern: 1-1. Een counter van Be Quick, werd in de 42e minuut eerst tegen de lat geschoten en via de rebound kon wederom Be Quick de 2-1 binnenschieten.

Na de pauze werd een pittige overtreding van De Meern bestraft met geel. Uit de hieruit volgende vrije trap kwam De Meern met 3-1 achter te staan. Maar na hands van Be Quick nam Mark den Hartogh de penalty, tevens zijn derde doelpunt in de wedstrijd. 20 minuten voor het einde scoorde De Meern de gelijkmaker, goed voor een puntje voor De Meern.