Logo WDS DriebruggenHet Driebrugse WDS moest zaterdag thuis voor de beker tegen het Rotterdamse CKC. Vanaf de aftrap was het een nerveuze wedstrijd. Er waren een paar schietkansen die echter…

probleemloos door de keepers onschadelijk gemaakt konden worden.

Al binnen vijf minuten leverde dat een enorme kans op voor de thuisploeg, maar die werd tot opluchting van CKC gemist. Dat had een waarschuwing voor CKC moeten zijn, maar de bezoekers liepen continu in het mes en boden de Driebruggers veel ruimte om aan te vallen.

Ronduit zwak verdedigen van de bezoekers leverde WDS vervolgens binnen tien minuten drie doelpunten op, zodat na ruim een uur spelen CKC tegen een onoverbrugbare achterstand aankeek. Verse invalkrachten bij CKC werkte ook niet echt. Meer dan enkele slappe afstandsschoten kreeg de keeper van WDS niet te verwerken.

De doelman van CKC kreeg nog twee doelpunten voor zijn kiezen waarmee de eindstand op een afstraffing van 5-0 kwam te staan.

De enige echte opwinding bestond uit een zware blessure die verdediger Mike van der Spoel vlak voor het rustsignaal opliep. Met een dubbele kuitbeenbreuk is de CKC-er voor een flinke periode uitgeschakeld.