Logo Bier Voorafgaand aan de wedstrijd Sportlust tegen SVC is in het clubhuis van de thuisclub de samenwerking tussen de Rood-Witten en Heineken Nederland verlengd…

voor een periode van vijf jaar. Gedurende deze periode zal Sportlust exclusief het assortiment van Heineken in de kantine aanbieden. Naast Amstel bier en de bekende fris- en sportdranken zal er gedurende het gehele seizoen ook speciaalbier van de tap geschonken worden. Daarnaast zal Amstel Radler 0,0% actief worden gepromoot.

Heineken Nederland zal gedurende de periode van vijf jaar als sponsor aan de club verbonden zijn en zal daarnaast een bijdrage leveren in de bouw van de nieuw te bouwen kleedkamers, waarvan de bouw naar verwachting in de zomer van 2017 zal starten.

Sportlust is bij de onderhandelingen met Heineken Nederland geadviseerd door Proost! Horecabelang uit Houten. De nieuwe samenwerkingsovereenkomst werd – hoe kan het ook anders – beklonken met een pilsje.

Foto: Website Sportlust ’46
Jan van den Heuvel, Dick Blonk en Jeroen Eskes (Sportlust ’46), Michael Baart (Heineken Brouwerijen), Paul van IJperen (Heineken Groothandel) en Harold Goessens (Proost! Horecabelang)
heineken