Logo WaterpoloZondag speelden in Deurne twee van de drie nog ongeslagen ploegen in de landelijke 2e klasse A van het waterpolo tegen elkaar, DZT tegen BZ&PC uit Bodegraven. BZ&PC ging goed…

van start. Het benutte direct twee manmeer-situaties en liepen met verzorgd spel uit naar 2-5. Gedurende de wedstrijd werd het spel slordiger en liet BZ&PC de tegenstander terug in de wedstrijd komen. Een 5-8 achterstand werd door de thuisploeg teniet gedaan, 8-8. Het team van Andreas de Heij toonde echter veerkracht en eindigde de derde periode met een 8-10 voorsprong.

De vierde periode was fysiek en er werd ondanks de stevige pressverdediging weinig gefloten. DZT kon hier het beste mee over weg. Het kwam terug tot 10-10. Een minuut voor tijd pakte de thuisploeg voor het eerst de voorsprong met 12-11. Topscoorder Joey Schellingerhout schoot kort daarna de 12-12 binnen. DZT kreeg daarna nog één kans, René Peek onderschepte de bal. BZ&PC behaalde hiermee niet het gewenste resultaat, maar bleven hiermee wel ongeslagen.