Logo MHC Mixed Hockey ClubAfgelopen zondag speelden de heren van de Mixed Hockey Club Woerden haar tweede thuiswedstrijd. Tegenstander was het team van de Loenense MHC. Woerden nam direct het initiatief…

in handen. Dat resulteerde in twee geplaatste schoten op doel en een strafcorner die naast ging. Met een man minder wist Woerden na een vloeiende aanval de 1-0 te scoren. Daarna draaide de wedstrijd om en nam Loenen het initiatief over. Na slap verdedigen scoorden de bezoekers de 1-1. Een schot na een Loenense strafcorner werd niet goed verwerkt door de thuisclub en dat betekende de 1-2.

Na rust was het wedstrijdbeeld weer omgekeerd. Woerden nam het heft weer in handen en Loenen kwam er eigenlijk niet meer aan te pas. De Woerdenaren bleken conditioneel sterker en creĆ«erden  een handvol kansen en maar liefst vier strafcorners werden niet benut. Uiteindelijk wist Jeroen Hellings zich met een individuele actie vrij te spelen en met de backhand de 2-2 op het bord te krijgen. Woerden drong nog verder aan maar de tijd ontbrak om het winnende doelpunt te scoren. Ondanks een groot overwicht vergat de jonge ploeg zichzelf te belonen met een zege.