Afgelopen zaterdag speelde het herenteam van OKV’71 tegen Bevoc uit Benschop. Een wedstrijd waar belangrijke punten op het spel stonden: Bevoc stond namelijk tweede in de competitie en OKV op plek drie.

Het team van OKV was niet compleet en moest flink aan de bak om de eerste set naar zich toe te trekken. Met minimaal verschil ging deze set naar de thuisploeg: 25-23.

In de tweede set had OKV een goede service, waardoor de pass van Bevoc onder druk stond en de ploeg de aanvallers slecht kon bereiken. De tweede set ging met 25-19 ook naar de thuisclub.

De ploeg uit Benschop had de dag voor de wedstrijd een feestavond gehad en dit was te merken aan het spel. Met nog steeds moeite om de pass onder controle te krijgen, kwamen de aanvallers niet uit de verf. En als er dan een aanval kwam, hing OKV daar met een goed blok. De derde set werd met 25-13 gewonnen door de Harmelense mannen.

De laatste set kwam Bevoc nog iets terug, maar dat was nog steeds onvoldoende. Met 25-19 won OKV de set en deze belangrijke wedstrijd met 4-0.

Foto’s: Herman Bouma