Logo TTV Tafeltennisvereniging Woerden 3Ondanks dat het kampioenschap weer een poosje geleden is binnnen gehaald, is de honger naar overwinningen nog lang niet gestild bij het eerste herenteam van de Tafeltennisvereniging…

Woerden. In de uitwedstrijd tegen De Schans moesten ook de Montfoorters er aan geloven en werd er met 8-2 gewonnen. Door wat blessures blessures moest het team ook ditmaal een beroep doen op een invaller. Tweede team-speler Erik Kloppers deed alvast wat ervaring op in de eerste klasse, waarin hij straks gaat uitkomen en liet zien daar zeker klaar voor te zijn. Hij won alle drie zijn enkelspelen.

Kopman Edwin Deisting liet ook geen punt liggen. Alleen Mark Makkink moest zijn meerdere erkennen in Bert Rademaker. Het tweede verliespunt ontstond in het dubbelspel. Niet alleen het eerste mannenteam maakt furore, ook het tweede mannenteam, bestaande uit Edwin Draaijer, Erik Kloppers, Pieter Haakma en good-old Kees de Joode, gaan een stapje hoger spelen en hun geluk beproeven in de najaarscompetitie in de eerste klasse.