Logo TTV Tafeltennisvereniging Woerden 3 De 6-4 overwinning op Almeerspin heeft er voor gezorgd dat het eerste team van de Tafeltennisvereniging Woerden twee wedstrijden voor het einde…

van de competitie al onbereikbaar is voor de concurrentie. De champagne kon dus afgelopen vrijdag al knallen om de terugkeer naar de hoofdklasse te vieren.

De zege tegen Almeerspin kwam nog niet zo makkelijk tot stand. De ploeg kwam namelijk op een 1-3 achterstand. Toch wisten Stephan Bont, Mark Makkink en invaller Erik Kloppers deze achterstand om te buigen in een overwinning. Teamcaptain Edwin Deisting moest balend en met een geblesseerde knie aan de kant blijven en het jeugdige talent Tim van der Leeden had andere speelverplichtingen.

Ook het tweede team, dat uitkomt in de tweede klasse, mocht afgelopen vrijdag ook al de kampioensbloemen in ontvangst nemen. Het team bestaande uit good-old Kees de Joode, Edwin Draijer, Pieter Haakma, maar zonder Erik Kloppers zijn het hele seizoen al onverslaanbaar en tegenstander Laren moest er met 7-3 ook aan geloven.

Foto’s: Anno Visser