Logo TTV Woerden Ook de het eerste herenteam van de Tafeltennisvereniging Woerden is weer aan de competitie begonnen. Bij het tafeltennissen wordt die competitie opgedeeld in en…

voor- en najaarseditie, met de kans om twee keer te promoveren, maar ook te degraderen. De Woerdense mannen wisten hun eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie met ruime cijfers in winst om te zetten.

In Houten werd tegenstander HTTC met ruime cijfers aan de zegekar gebonden. De Woerdenaren, die in het najaar degradeerde uit de hoofdklasse, zijn voornemens zo snel mogelijk terug te keren op het hoogste afdelingsniveau. In Houten waren Edwin Deisting, Tim van der Leeden en Stephan Bont duidelijk een maatje te groot voor hun opponenten. Alle enkelspelen werden dan ook in winst omgezet. Alleen het dubbelspel viel in handen van de thuisploeg en stond er aan het eind van de avond een 9-1 overwinning op het scorebord.

De Woerdenaren hebben dit seizoen niet meer de beschikking over Edwin Draijer. Na vele jaren in het eerste team heeft hij aan het eind van het afgelopen seizoen een stapje terug gedaan en speelt nu in het tweede team van de TTV Woerden.

Foto archief RPL
Edwin Draijer doet een stapje terug
151002 AV TTC WOERDEN 3