Logo Serve72 Kamerik De volleyballers van Serve’72 speelden zaterdag in Kamerik tegen het team van Protos uit Utrecht. De mannen van Serve speelden deze wedstrijd in hun nieuwe outfit.

De eigenaar van ‘De Kleinebetonpomp’ was weliswaar niet aanwezig, maar zou trots kunnen zijn op het team. Van de elf spelers konden er vanwege blessures en ander leed helaas maar acht aantreden. Trainer/coach Johan van de Haven was dus beperkt in de opstelling en met de wissels. Ook moest Arie van Eijk als spelverdeler optreden en dat is niet zijn normale rol in het team.

De eerste set ging verloren 19-25, maar daarna kwam Serve terug en pakte de tweede set met 25-21. Serve speelde deze set slimmer tegen het veel jongere team van Protos, die hierdoor steeds meer fouten gingen maken. De derde set werd nipt verloren met 24-26, maar daar heeft Protos hard voor moeten knokken. De vierde set was met 25-21 weer duidelijk voor Serve.

De vijfde en beslissende set bleef tot het eind toe spannend, maar ging naar Protos met 13-15. Het was van het begin tot het einde een zinderende wedstrijd, waar de mannen van Serve’72 ondanks hun nederlaag met trots op terug kunnen kijken.

Foto’s: Henk Wit