Logo AftrapDeze zaterdag is er maar summier programmaatje voor de beker, waarin Kamerik en Siveo al zijn uitgeschakeld. Linschoten trekt ten strijde tegen en in Alphen.

Het voetbalvertrouwen is de laaste weken een beetje zoek bij de withemden van Cor Stoof door minder resultaten in de competitie, maar dat kan zaterdag vanaf vijf uur een beetje opgevijzeld worden door de tegenstander aan de zegekar te binden. Scheids Groenendijk is de leidsman op sportpark De Bijlen aan de Alphense Sportlaan.

Zaterdagmiddag om half drie op sportpark Cromwijck zal in de derde ronde van de districtsbeker West II de selectie van Sportlust het opnemen tegen de gerenommeerde Goudse cupfighter en hoofdklasser De Jodan Boys. Sportlust won in de vorige ronde bij eersteklasser Zuidland na een 2-2 eindstand en het nemen van strafschoppen. Net als Sportlust won ook De Jodan Boys haar wedstrijd na het nemen van penalty’s tegen Quick. Deze bekerwedstrijd is ook het weerzien van een aantal oud-Sportlustspelers. Zo verliet Martijn Jansen dit seizoen de Rood-witten en ook Leroy Brank heeft een Woerdens voetbalverleden.