Logo ESTO Bodegraven Met 7-0 werd HOV/DJSCR teruggestuurd naar Rotterdam. Daarmee schudde ESTO de kater van vorige week van zich af. Spits Maarten van Riessen nam het voortouw.

Hij liet in de 30e minuut de verdediging achter zich, omspeelde de Rotterdamse doelman en schoof de 1-0 in het doel van de tegenstander. ESTO ging met toch een wankele voorsprong van 1-0 de rust in

Direct na rust zette Jesper den Besten met een kopbal over de Rotterdamse keeper de zaak voor zijn ploeg op zeker. De ban was gebroken en nog geen twee minuten later prikte Jordi Tuithof de 3-0 binnen, even later gevolgd door Max Pinkse met een kopbal: 4-0. Vervolgens pakte Jesper den Besten zijn tweede doelpuntje mee voor de 5-0. Acht minuten later poeierde invaller Jordy Romijn de 6-0 in de touwen. Het zevende doelpunt viel uit een penalty van aanvoerder Robin Groenendijk. De penalty was het gevolg van een harde tweemans charge op Jordi Tuithof die daarna hinkend het veld verliet.

Omdat de wedstrijd steeds grimmiger werd en de Rotterdammers grossierden in gele kaarten, trok de scheidsrechter geen tijd bij en blies exact na 90 minuten af.

Foto: RTV Bodegraven
Jordy Romijn (midden) poeiert de 6-0 in de touwen voor ESTO
esto