Logo Voetbal 9De laatste wedstrijden van de nacompetitie zijn gespeeld en veel voetballers zullen een verzuchting slaken: het zit er op en we kinnen met vakantie! Weliswaar met gemengde gevoelens…

maar toch.

Voor de ‘dichtbij-clubs’ SCH en Linschoten viel het kwartje de verkeerde kant op. Ondanks een gelijkspel en scheidsrechterlijke beslissingen wist Linschoten de overwinning die nodig was niet behalen en degraderen daardoor – met Kamerik – naar de vierde klasse. Ook voor SCH viel er een domper te noteren. De geel-zwarten uit Harmelen verloren op eigen veld met 3-4 van Hoofddorp dat door die zege promoveert naar de eerste klasse.

Voor het CSW uit Wilnis was het ‘hosanna’, zij gaan naar de eerste klasse door twee minieme overwinningen op Rohda ‘46 uit Leusden. Maar winnen door één doelpunt meer te maken dan de tegenstander betekent ook winst! Ook het Reeuwijkse RVC gaat een stapje omhoog. Door een duidelijke 5-1 overwinning promoveren de Reeuwijkers, die de eerste wedstrijd hadden weten te winnen met 0-5 eveneens naar de eerste klasse.