Logo ESTO Bodegraven Het kampioensteam van het Bodegraafse ESTO rolde met zomers gemak haar tegenstander ASW uit Waddinxveen op met 7-0. Geheel in lijn van het seizoen…

speelde de thuisclub zorgvuldig de bal rond en scoorde met snelle uitvallen veel doelpunten.

Lars Verheul prikte nog voor de rust de 3-0 binnen, het honderdste doelpunt voor ESTO in deze competitie. Daarvoor nam aanvoerder Robin Groenendijk een bal uit de lucht direct op zijn slof voor de 1-0 en even later poeierde Jordi Tuithof vanaf rechts het leer hard in de touwen voor de 2-0.

Na de rust bleven de Bodegravers de wedstrijd controleren, hoewel ze haar tegenstander, om hun eer te redden, zeker enige ruimte gaf voor een tegenstoot. Slechts een bal tegen de lat was nog hun beste kans.

In de tweede helft verzilverde Esto maar liefst nog vier kansen waarmee de zevenklapper compleet was. Ook het tweede van ESTO heeft kans gezien zich in de nacompetitie voor promotie naar de res. hoofdklasse te manoeuvreren. Het vijfde werd eveneens deze dag kampioen. Met ook nog een aantal andere kampioensteams sluit ESTO een succesvol en sportief voetbalseizoen af.

Vrijdagavond 8 juni worden alle kampioenen traditioneel nog eens gehuldigd met een rondrit door Bodegraven.

Foto: Caroline Rijnbeek
Jordi Tuithof scoorde voor ESTO
esto