Met 9-1 werd rivaal Panters uit Tiel op het eigen Linschotense veld verslagen door de honkbalheren van Green Hearts. Daarmee werd Linschoten kampioen in de KNBSB Honkbal vierde klasse. Met 32 punten uit 17 wedstrijden zijn de Hearts niet meer in te halen.

De Linschotense honkballers speelden een uitstekend seizoen, waarin slechts één wedstrijd werd verloren. De Green Hearts begonnen scherp tegen de Panters en nadat het eerste punt binnen was werd er vlak daarna een monster van een homerun geslagen door Roy Slagter, de captain van het team: vier punten in de eerste inning.

De heren gaven de voorsprong niet meer uit handen, dankzij uitstekende pitching van werper Joan Veendal en scherp veldwerk met een topvangbal door Xander den Dulk.

Met een champagne-douche aan het eind van de wedstrijd voor coach Dick van der Woude, sloten de Green Hearts een seizoen af. Ze stromen vol vertrouwen door naar de derde klasse in 2020!

’s Zomers trainen en spelen de honkballers op hun onlangs vernieuwde veld op sportpark Rapijnen. In de winter trainen de honkballers in de Regenboogzaal in Woerden.

Foto: Green Hearts