Logo Softbalclub Green HeartsHonk- en softbalvereniging Green Hearts zit nu nog in Linschoten, maar wil dolgraag verkassen naar Woerden vanwege de centrale ligging. Inmiddels hebben ze een welwillend oor gevonden…

bij vv VEP en korfbalclub Reflex. Ook de gemeente Woerden vindt het een uitstekend idee als Green Hearts onderdak gaat vinden op sportpark Cromwijck. Inmiddels zijn de plannen vergevorderd en hebben Reflex en VEP ruimte om de honkbalclub op te vangen.

Volgens voorzitter Annet van der Woude van Green Hearts kan de club dankzij een sponsor zelf de de aanleg van een gravel infield (veld binnen de honken) bekostigen op een gedeelte van het veld van Reflex. Het outfield (buiten de honken) kan op een naastgelegen veld van VEP worden gebruikt.

Op sportpark Cromwijck vinden dan in totaal vijf sportverenigingen onderdak. Naast VEP en Reflex zijn dat op dit moment de Runnersclub en de onlangs opgerichte Woerdense frisbee club. Omdat de speeltijden van de verenigingen niet op dezelfde tijd plaatsvinden kan het veld van VEP worden gebruikt voor voetbal en voor honk- en softbal. De kantine van Reflex wordt broederlijk gedeeld met Green Hearts. Van der Woude hoopt dat e.e.a. over anderhalf jaar is gerealiseerd.