Logo CVC Reeuwijk De spectaculaire winst vorige week op DSO heeft CVC Reeuwijk zaterdag niet kunnen herhalen. In Honselersdijk werden de Reeuwijkers naar een kansloze 0-5 gespeeld.

In de eerste helft was Honselersdijk de veel sterkere ploeg en kwam de verdediging handen en voeten te kort om de Honselersdijkers uit het strafschopgebied te houden. Dat de thuisclub het overwicht in de eerste 45 minuten slechts met één treffer kon onderstrepen had CVC vooral te danken aan keeper Rob Verwaal.

Direct in de tweede helft kreeg Sven de Jong een unieke mogelijkheid om CVC toch weer verrassend langszij te brengen, maar hij stuitte op de doelman. Daarna had CVC niets meer in te brengen. Het verdedigingsduo Steenbergen en Dekkers kreeg geen vat op de behendig solerende Angelo Zwiers. De tegentreffers vlogen CVC nadien om de oren. Met de 5-0 nederlaag kwam CVC eigenlijk nog goed weg gezien de vele kansen die Honselersdijk liet liggen. Voor trainer Gerard van Ruitenburg is de kwetsbaarheid van zijn verdediging een zorgelijk thema door de afwezigheid van zoveel basisspelers. In personele zin zoekt CVC Reeuwijk dan ook naar betere tijden.

Foto: Aad van der Knaap
CVC-spits Norbert van Keulen (links) kreeg nauwelijks voet aan de grond
cvc