Logo SCH44 Al na acht minuten werd een inspeelpass van SCH-er Van der Klis onderschept, waardoor de aanvaller van Hooglanderveen alleen op goalie Mansveld af kon gaan…

en zijn ploeg op voorsprong schoot.

SCH domineerde het spel niet, maar toch waren er kansen. Lahri, Maas en Pengel kregen goede kansen, maar het bleef 0-1. De tweede helft gaf een ander beeld. In het eerste kwartier was het kans op kans voor de thuisploeg, echter in de 62e minuut kwam SCH goed weg toen Blokland een bal van de lijn wegkopte.

SCH bleef op jacht naar een treffer en o.a. Pengel en Nicolaas waren enkele keren dicht bij de gelijkmaker. Hooglanderveen stond onder druk en moest steeds verder achteruit, maar bleef gevaarlijk met een counter die bijna de 0-2 betekende, maar keeper Mansveld bleef alert.

In de slotfase waren er nog enkele goede kansen, maar het kwam niet tot de gelijkmaker. In blessuretijd ging Van den Bosch in het haastige eindspel in de fout, verspeelde de bal en Hooglanderveen wist vanaf de middencirkel de bal over de SCH-goalie te plaatsen. Een onverwachtse 0-2 nederlaag was een feit.

Foto’s: Website SCH’44