Logo IJsbaan Woerden2 Het Kerkplein bij Van Rossum en De Pompier is traditioneel het sfeervolle decor van de ijsbaan in Woerden. Met medewerking van de week- en streekmarkt vindt…

kaartverkoop en schaatsverhuur vanuit tenten op het Kerkplein tegenover Breuren plaats. De ijsbaan gaat open rond 10 december en sluit op zondag 8 januari. Talloze bedrijven in Woerden sponsoren de ijsbaan, die voor organisatie en bemanning steunt op een enthousiaste groep vrijwilligers. Ook scholieren, die er hun maatschappelijke stage vervullen, werken actief mee.   

Er staat rondom de ijsbaan weer van alles op het programma, zoals de populaire curlingwedstrijden, die bijna elke avond worden gehouden. Ook kan er dit jaar op bijna alle doordeweekse dagen ‘vrij’ gecurld worden. Net zoals bij een bowlingbaan kunnen groepjes familie, vrienden of buren de curlingbaan afhuren voor een kennismaking met deze Woerdense ijstraditie.

De ontwikkelingen bij de ijsbaan zijn te volgen op de website www.ijsbaanwoerden.nl, via Twitter @IJsbaanWoerden, en op Facebook en Instagram (ijsbaanwoerden)

Foto archief RPL
141206 AV OPENINGIJSBAAN 8