Logo SCH44Helaas is er anderhalve week geleden ingebroken in het mooie clubhuis in de nacht van zondag 15 op maandag 16 oktober rond half vier. De buit bedraagt enkele…

honderden euro’s aan snoep en drank en een bewakingscamera. Daarbij is er voor ca. 5.000 euro schade aan deuren, muren en kozijnen.

Op de beelden op de website van SCH zijn drie jongens te zien die de buitendeur van de leveranciers, naast de nieuwe ingang, met een koevoet forceren en zich toegang verschaffen. Eerst komt een jongen het hok in waar de koelkasten staan en trekt ze één voor één open.

Dan blijft het een uur stil. Een uur later komt jongen 2 binnen en doet precies hetzelfde. De heren proberen daarna nog een paar deuren open te breken en maken veel schade. Dan lopen ze door naar de bar om snoep en drank te stelen.

Jongen 3 is duidelijk in beeld als hij een krat vult met chips. Alle verdachten zijn jongens in de leeftijd van naar schatting 16-20 jaar. De daders, waarschijnlijk vrienden, komen vermoedelijk uit Harmelen en/of Vleuten/Leidse Rijn. Ze zijn bekend met de kantine van SCH’44 en wisten waar de camera’s hangen.

Info? Graag een e-mail aan bestuur@sch44.nl. Jouw informatie wordt vertrouwelijk doorgespeeld aan de politie.