Afgelopen donderdag hield de Bowlsgroep Woerden haar jaarlijkse eindtoernooi in de Kamerikse Schulenburch en de winnaars als de clubkampioenen in het zonnetje te kunnen zetten.

Het was niet alleen de afsluiting van het seizoen, maar ook de huldiging van Thijs Otten, die als winnaar van de tweede wintercompetitie uit de bus was gekomen.

Traditioneel werd er door duo’s gespeeld. De toernooiwedstrijden waren ongemeen spannend en tot op het laatste moment was het onzeker welk duo met de eer zou gaan strijken. Het werd uiteindelijk een nipte bestuursoverwinning.

Voorzitter Geert de Jonge en penningmeester Theo Slotboom trokken aan het langste eind. Zij plaatsten net wat meer bowls bij de jack dan het duo Dick Severs en Arnold Dikhooff, dat met hetzelfde aantal wedstrijdpunten keurig tweede werd. Aan de winnaars werden de prijzen uitgereikt door secretaris Agnes Volman.

Omdat de buitenbaan is komen te vervallen wordt er nog een paar weken in De Schulenburch gespeeld. Daarna is het zomerpauze tot begin september.

Foto’s: Bowlsgroep Woerden

Toon Brok is aan de beurt.(links) – Winnaars Theo Slotboom en Geert de Jonge. In het midden Agnes Volman