Logo SDO VerzuimVitaalDe Technische Commissie van korfbalvereniging SDO/VerzuimVitaal uit Kamerik is zeer verheugd te melden dat het contract met trainer/coach Jesper Oele met een jaar verlengd wordt.

De 32-jarige Driebergenaar staat dit jaar voor het eerst aan het roer van de Kamerikse hoofdklasser. Zowel club, selectie als trainer willen graag met elkaar door. Jesper heeft zich bewezen als een zeer gedreven, tactisch en communicatief sterke trainer.

SDO is in de zaalcompetitie nipt gedegradeerd uit de hoofdklasse. In de veldcompetitie is de ploeg momenteel veilig en is handhaven de doelstelling. Rinie van Dijk, trainer/coach van SDO 2, heeft aangegeven te gaan stoppen. Zijn ploeg is in de zaal kampioen geworden en naar de overgangsklasse gepromoveerd. Op het veld staan zij bovenaan in de eerste klasse.

SDO heeft Ivan Roozenbeek aangetrokken als de nieuwe trainer van het tweede. De 31-jarige ex-speler van Tweemaal Zes, Dalto, DVO en KVS is woonachtig in Scheveningen. Hij begint aan zijn eerste trainersklus, en zal naast het tweede ook bij het eerste betrokken worden. Het jonge, ambitieuze trainerskoppel heeft ruime eigen ervaring in de korfballeague. De club is dan ook zeer verheugd met het (weer) vastleggen van deze voormalige topkorfballers.