Logo Polsstokverspringen1Na een wereldreis van een paar weken deed Jaco de Groot weer mee aan een wedstrijd polsstokverspringen in Vlist. De Woerdense vedette liet meteen zien dat hij weer meedoet…

in de topklasse door de derde plaats voor zijn rekening te nemen. Met 18.87 mtr. sprong hij nog wel onder zijn kunnen, maar het zal niet lang meer duren of hij is weer een stevige rivaal van Erwin Timmerarends die tot nu toe regelmatig bovenaan staat. Afgelopen woensdagavond was Maik Backx de beste senior met 19.18 mtr., gevolgd door Rian Baas.
Dymphie van Rooijen bij de Dames Topklasse voerde ook deze keer de lijst aan, tweede werd Fabienne Overbeek met bijna een meter verschil op Van Rooijen. Bij de junioren versloeg Ricardo Faaij met zijn sprong van 17.65 mtr. zelfs twee senioren uit de top 5. Tweede junior Daniel Cluistra zat daar bijna 50 cm. onder. Reinier Overbeek bij de jongens sprong 16.77 mtr. Maar hij kan beter want heeft al twee keer dik 18 mtr. gesprongen. Nieuwkomer in de top 5 Chris Anker was met 16.77 mtr. de andere jongens ver de baas.