Logo Polsstokverspringen6Bij wedstrijd om de Boer Bert beker van zaterdag in Zegveld liet Jaco de Groot zien dat hij het fierljeppen nog niet is verleerd. Met een sprong van 21.12 meter brak…

hij het record van dit seizoen. Tweede man Rian Baas sprong iets minder met 20.92 meter, maar verbeterde wel zijn P.R. Erwin Timmerarends sprong met 19.77 meter onder zijn kunnen en werd derde.

 

Dymphie van Rooijen moest voor het eerst sinds een paar weken de eerste plaats afstaan aan Wendy Helmes die met 15.57 meter drie centimeter verder sprong dan haar rivale uit Harmelen. Fabiënne Overbeek werd derde.

Junior Daniel Cluistra ruilde van plaats met Ricardo Faaij. Daniel sprong met 18.18 een dikke meter verder dan woensdag en dat was goed voor de eerste plaats. Ricardo sprong 17.91 meter. Richard van Bemmel bleef op zijn ‘bijna vaste’ derde plaats staan. Reiner Overbeek blijft bij de jongens bovenaan staan, maar kon zaterdag niet zijn sprong van 18.30 meter van woensdag evenaren, hij bleef steken op 17.16 meter.