Logo Polsstokverspringen4 Woensdagavond bij wedstrijden polsstokverspringen om de Klever Montage Bokaal in Polsbroekerdam heeft klassementsleider Jaco de Groot uit Woerden in de Senioren Topklasse…

iets meer lucht gekregen. Zelf won hij met 20.83 meter en grote concurrent Erwin Timmerarends kwam tot maar één geldige sprong van 12.84 meter. Met deze afstand zou hij in geen enkele categorie in de finale zijn gekomen.

In de gecombineerde Dames/Meisjes Topklasse waren de eerste twee plaatsen voor meisjes. Favoriete Wendy Helmes uit IJsselstein werd slechts vijfde en Liesbeth de With en Carina den Hartogh uit Woerden werden zesde en zevende.

In de Junioren Topklasse had klassementsleider Ricardo Faaij uit Haastrecht zijn avond niet en sprong drie keer nat. De overwinning ging naar Paul van Meijeren uit Zegveld voor Niels van der Kroef uit Linschoten.

In de Jongens Topklasse won zoals gewoonlijk Reinier Overbeek uit Benschop. Arnaud den Besten uit Woerden werd derde voor plaatsgenoot Bas van Leeuwen.

Foto’s: PR
DSC 0785
DSC 0796