Logo Polsstokverspringen3Behalve dan Jaco de Groot konden de Woerdense springers en -springsters afgelopen zaterdag bij polsstokverspringwedstrijden om de Jeva Bokaal in Polsbroekerdam geen potten…

van enige betekenis breken. Overigens vielen de gesprongen afstanden wel wat tegen, want geen van de senior-deelnemer kwam over de twintig meter.

Bij de senioren won de Woerdense springveer Jaco de Groot voor Wouter van Midden en Erwin Timmerarends en bleef Wendy Helmes uit IJsselstein bij de Dames Dymphie Baas – van Rooijen slechts 37 cm, voor. Kimberly Engelhard werd derde.

Bij de Junioren is Utrechter Richard van Bemmel de te kloppen man, maar Matthieu van Vuuren en Chris Anker moesten het afleggen tegen de algemeen klassementsleider.

Reinier Overbeek uit Benschop stak bij de Jongens met een sprong van negentien meter en een beetje met kop en schouders boven de concurrentie uit. Die kwam dit keer van Harmen Timmerarends en Roy Velis.

Demi Groothedde uit Jaarsveld troefde Lizanne Schilt en Iris Mulder af gaat ook aan de leiding in het algemeen De Samenwerking Klassement bij de Meisjes.