Logo Polsstokverspringen6Maandagavond werden de – wegens de slechte weersomstandigheden van zaterdag – uitgestelde wedstrijden polsstokverspringen in Jaarveld ingehaald, met als inzet de Nowa Computers Bokaal.

Jaco de Groot uit Woerden zag zijn grote rivaal Erwin Timmerarends akelig dichtbij komen. De Montfoortenaar noteerde in zijn derde poging slecht 5 cm. minder dan De Groot, die de winnende afstand van 20.19m. al in zijn eerste beurt op het scorebord liet verschijnen.

Bij de Dames Topklasse won Dymphie van Rooijen uit Harmelen de wedstrijd soeverein, hoewel de steeds beter springende IIsselsteinse Wendy Helmes langzaam maar gestaag dichter in haar buurt komt. Liesbeth de With uit Woerden werd derde.

Bij de Junioren ging Zegveldenaar Paul van Meijeren, met de bokaal naar huis en dat deed bij de Jongens Reinier Overbeek uit Benschop. De vierde en meest ondankbare plek viel er voor Woerdenaar Bas van Leeuwen nog te noteren, maar meer plaatsgenoten deden er niet mee in de strijd om de ereplaatsen.