Logo SiveoOnder uiterst gure winterse omstandigheden heeft Siveo een belangrijke driepunter gepakt tegen Foreant. De wedstrijd leek op (een terechte) 0-0 af te stevenen maar het was…

Jasper de Kruijf die in de slotfase met een fantastisch afstandsschot de 1-0 forceerde.

De harde noordoosterwind maakte ook op de Beemd voetballen vrijwel onmogelijk. Het was Floreant dat de storm in de eerste helft in de rug had maar het wist daar niet echt voordeel uit te halen. Sterker: de enige kleine kansen waren voor de thee voor Siveo, waar zowel Danny Groenendijk als Gerwin Verlaan dichtbij een openingsgoal waren.

Na de pauze startte Siveo weliswaar gretig, maar ook de thuisclub wist moeilijk om te gaan met het windvoordeel. Het wist zich nauwelijks kansen te creëren. En nu was het juist Floreant dat een paar reële scoringsmogelijkheden onbenut liet. Terwijl de kleumende toeschouwers zich leken te verzoenen met een bloedeloze 0-0 sloeg Jasper de Kruijf echter genadeloos toe. Van ruim buiten het strafschopgebied knalde hij met de linker alsnog de 1-0 binnen. Een geflatteerde driepunter voor Siveo dat hiermee Floreant weer passeerde op de ranglijst.