Jeffrey Vlug is het komende seizoen assistent-trainer bij Sportlust . De oud-profvoetballer zal de nieuwe hoofdtrainer Jochem Twisker gaan assisteren. Twisker volgt de vertrekkende Patrick Loenen op. Vlug begon met voetballen bij VEP en via ARC belande hij in de jeugdopleiding bij ADO Den Haag.

In totaal speelde hij 230 wedstrijden in het betaalde voetbal. Hij kwam onder meer uit voor Sparta, RBC, Go Ahead Eagles, FC Den Bosch, Eindhoven en Fortuna Sittard. Dit seizoen keerde hij verassend terug op het veld bij SC Woerden. Volgend seizoen wordt hij dus herenigd met Jochem Twisker.

“Ik ben heel trots en blij dat ik de overstap maak naar Sportlust ’46, daarnaast heb ik veel vertrouwen in de samenwerking met Jochem en de rest van de staf. Een hele mooie kans en uitdaging om voor zo’n mooie club op een hoog niveau aan de slag te mogen voor mijn eerste trainers klus,” aldus Vlug. De Woerdenaar, die recent zijn UEFA C diploma behaalde en momenteel de opleiding UEFA B volgt, zal ook een jeugdteam bij de roodhemden gaan trainen.