Logo FC UtrechtZes competitiewedstrijden van Jong FC Utrecht worden gespeeld aan de rode zijde van Sportpark De Westmaat in Bunschoten-Spakenburg. De overige dertien thuisduels werkt de ploeg…

van trainer/coach Robin Pronk af in Stadion Galgenwaard.

De beloftenploeg van FC Utrecht wijkt op gezette tijden uit naar IJsselmeervogels om het hoofdveld van Stadion Galgenwaard tijdens het speelseizoen te ontlasten.

De faciliteiten van Sportcomplex Zoudenbalch voldoen niet aan de eisen die worden gesteld aan Jupiler League voetbal. De Westmaat biedt dat wél. Beide ploegen bereikten eind vorige week overeenstemming over de incidentele speellocatie.

Gouden Seizoenkaarthouders van FC Utrecht hebben gratis toegang tot alle competitiethuiswedstrijden van Jong FC Utrecht. Ook de zes duels die bij IJsselmeervogels worden gespeeld. De club beseft terdege dat het niet voor iedereen zomaar mogelijk is om naar Bunschoten-Spakenburg af te reizen. Daarom biedt FC Utrecht bij de zes wedstrijden die onze beloftenploeg speelt op De Westmaat gratis busvervoer aan van Stadion Galgenwaard naar De Westmaat en vice versa voor de houders van een Gouden Seizoenkaart. Hierover ontvangen de seizoenkaarthouders nog bericht.