Logo VEP voetbal Afgelopen zondag stond voor VEP de thuiswedstrijd tegen Delfia op het programma. Trainer Reinier van der Leij moest door blessures flink puzzelen en had…

een paar junioren bij de selectie gehaald. Niet verkeerd, want de jonkies bezorgde de thuisclub drie dik verdiende punten punten.

VEP startte met een flink overwicht en zette Delfia onder druk. Al snel ontstonden er kansen. Een kopbal van Dave Visser ging net naast en een doelpunt van Robert van Oostwaard werd afgekeurd. Naar mate de eerste helft vorderde leek de thuisclub wat slordiger te worden, zonder dat Delfia daar overigens iets tegen in kon brengen.

Na rust was VEP weer de bovenliggende partij. Nadat Delfia voor het eerste gevaarlijk werd, was het daarna raak. In de 56e minuut rondde Joost Brugman een zelf opgezette kans af en nog geen twee minuten later gaf Brugman de voorzet op Robert van Oostwaard die de 2-0 erin kopte. A-junior Lars van der Sluis maakte vervolgens zijn debuut en met zijn eerste balcontact werd het 3-0. VEP nam daarna iets gas terug en bleef loeren op een hogere score. Dit lukte net voor tijd toen Lars van de Sluis zijn tweede van de middag maakte.

Foto’s: Henk Wit