Logo VV KamerikDe voetballers van Kamerik togen zaterdag naar Noorden om te proberen om tegen NSV’46 van de hatelijke nul af te komen. In de 10e minuut kwam de wedstrijd echt los. Jelle de Boer…

loste een schot maar de keeper redde. De lange bal naar voren werd door NSV prachtig in de verre hoek gevolleyd achter Frank van der Moolen. Vanaf dat moment regende het kansen over en weer maar de 1-0 stand bleef tot de rust staan.

Na rust kreeg NSV in de 55e minuut een strafschop na een vermeende overtreding van Roy Hutchinson. De pingel werd feilloos ingeschoten, 2-0. De aansluitingstreffer kwam in de 70e minuut van Robert de Wit die een perfecte voorzet in één keer achter de keeper van NSV schoot: 1-2. In de 77e minuut maakte Tim Maarleveld een overtreding op een tegenstander die anders vrije doorgang had naar de keeper. In de val maakte de NSV-speler blijkbaar een trappende beweging want hij kreeg de rode kaart en ook Tim kon vertrekken. Kamerik ging nu alles of niets spelen en daardoor kreeg NSV legio mogelijkheden in de counter maar scoorde hieruit slechts éénmaal, 3-1.