Logo VV Kamerik De voetballers van Kamerik speelden zaterdag in en tegen Gouda, de nummer drie van de ranglijst. Kamerik opende het duel goed en had aanvankelijk het beste van het spel.

Na 20 minuten kwam Gouda beter in de wedstrijd en drong het de laatste lijn van Kamerik, onder leiding van Michel Langelaar, terug. Te ver naar de zin van trainer Patrick de Ruijter.

In de 37e minuut kwam de thuisploeg op voorsprong. Een afgeslagen voorzet werd, versassend, binnengeschoten. Na rust hetzelfde spelbeeld als waarmee de eerste eindigde. Kamerik liep te ver terug en kon niet echt een vuist maken. Nadat Kamerik van systeem wisselde kreeg het weer grip op de wedstrijd en was het de betere ploeg. Kansen voor Robert de Wit, Jelle den Boer, Chris Maarleveld, Eduard Kooijman en Rick Veenstra werden echter geen doelpunt.

In de 85e minuut, kreeg Kamerik een corner tegen. Na deze corner zou Kamerik alles of niets gaan spelen, dat was echter niet meer nodig. De cornerbal werd uitverdedigd maar de bal kwam net zo hard weer terug vanuit een volley. Onhoudbaar suisde het speeltuig in de kruising, eindstand 2-0.

Foto’s: website vv Gouda
45 kamerik
45 kamerik1