Logo KamerikEn wederom keek Kamerik tegen een vroege achterstand aan. Na twee minuten kopte Linschoten de 1-0 op het bord na een goed aangesneden corner. Kamerik was wakker en dat…

resulteerde in een stormloop op het doel van Linschoten die de rest van de eerste helft duurde.

In de 16e minuut kwam de dikverdiende gelijkmaker toen Rick Veenstra kalm bleef In de eerste helft had Kamerik de wedstrijd al definitief naar zich toe moeten trekken, maar de kansen werden niet benut. Daar tussen nog een vermeende strafschop, maar de scheidsrechter legde de bal net buiten de beruchte lijnen.

Na rust een ander Kamerik. Het goede voetbal uit de eerste helft was verdwenen en keek het wederom na twee minuten tegen een achterstand aan toen de Kamerik-defensie uit positie stond.

In de 67e minuut kreeg Kamerik een vrije trap, maar een Linschoten-speler pakte de bal en wilde verder spelen. De referee had het echter door en sprak de speler aan. Vreemd genoeg hervatte hij het spel met een scheidsrechtersbal, terwijl hij toch echt had gefloten voor een vrije trap voor Kamerik. De spelhervatting werd verloren, diep gespeeld en het stond 3-1. Kamerik probeerde de aansluiting te zoeken, maar was onmachtig.