Logo KamerikDe oefenwedstrijd van vv Kamarik tegen Dilletant uit Krimpen aan de Lek eindigde afgelopen zaterdag onbeslist. In de beginfase was er een enorme kopkans voor Chris Maarleveld, maar die…

werd net over de Dilettant-goal gemikt. In de daarop volgende tegenaanval werd een voorzet met de hand tegen gehouden ‘binnen de 16’ door Rogier Bolderkamp en het toegekende buitenkansje werd heel dankbaar uitgepakt. Daarna nam een beter combinerend Kamerik het initiatief en het was Dilettant-doelman Jeroen Bosman te danken dat de voorsprong behouden bleef. Goed combinerend kwam Kamerik in minuut 35 toch op de verdiende door Remco de Wit.

Direct na rust twee mogelijkheden voor de Krimpenaren, maar daarna weer een goed combinerend Kamerik en dat had succes. Een ongelukkige duw leverde Kamerik een penalty op en die werd onberispelijk ingeschoten door aanvoerder Jelle Das. Dilettant ging op zoek naar de gelijkmaker en creëerde wel kleine kansen, maar Kamerik bleef gevaarlijker. In minuut 80 werd een snel genomen vrije trap door de Krimpenaren tot doelpunt gepromoveerd. Vlak voor tijd was er nog een enorme kans voor de bezoekers, maar wat beide partijen daarna ook nog probeerden, het bleef gelijk.