Logo VV KamerikDe voetballers van Kamerik gingen zaterdag thuis tegen Moerkapelle proberen om van die hatelijke nul af te komen. Kamerik begon goed aan de wedstrijd en kwam al in de derde…

minuut op voorsprong door Robert de Wit. Nog geen vier minuten later lag de gelijkmaker alweer achter doelman Frank van der Moolen. Kamerik ging met een voorsprong rusten door een doelpunt van Jelle den Boer.

Na rust was Kamerik de betere ploeg en uit één van de vele kansen kopte Chris Maarleveld de 3-1 binnen. De 4-1 was ook voor het intikken, maar twee spelers van Kamerik liepen elkaar in de weg. In de 66e minuut kreeg Kamerik een vrije bal tegen na de zoveelste domme overtreding. De vrije trap werd keurig in de hoek geschoten, 3-2 met nog 25 minuten te spelen.
In de vierde minuut van de blessuretijd sloeg het noodlot alsnog toe voor Kamerik. Een totaal onnodige overtreding van Gijs van den End bezorgde Moerkapelle een vrije trap. De vrije trap werd niet hard ingeschoten en leek een makkelijke prooi voor V.d. Moolen. De doelman schrok echter van een opduikende spits waardoor hij zijn lichaam van de situatie afdraaide en de bal finaal miste, 3-3.