Logo KamerikDe wedstrijd in Krimpen aan de Lek tegen Dilettant kon door de hevige regen helaas niet op het mooie hoofdveld gespeeld worden. In plaats van een sfeervol grasveld met mooie tribune…

speelden Kamerik en Dilettant op een aftands kunstgrasveld en leek de wedstrijd in het begin meer op een uitvoering van het Zwanenmeer.

In de beginfase ging het gelijk op, maar na een half uur nam Dilettant het heft in handen en bleef de gehele wedstrijd de gevaarlijkste ploeg. Kamerik kwam echter in de zevende minuut op 0-1 door Eduard Kooijman en tot de rust bleef dat zo.

Na de thee werd de tactiek enigszins aangepast door de ruimte te gaan zoeken bij het trage centrale verdedigingsduo van de thuisploeg en dat leverde na 70 seconden de 0-2 op. Jelmer Knijff verschalkte hij de Dilletant-keeper met een prachtige boogbal.

Het schudde de ploeg waarschijnlijk wakker en ze doken steeds vaker gevaarlijk op voor doelman Jan de Vries. In de 60e en 66e minuut boog de thuisclub de stand om 2-2. In de blessuretijd had Kamerik de winst nog kunnen pakken, maar invaller Jelle de Wit zag zijn schot op de lat uiteen spatten.