Logo KamerikZaterdag konden de voetballers van Kamerik de derde periode binnen halen tegen Sportief uit Woerdense Verlaat. In de eerste 20 minuten was de spanning duidelijk zichtbaar, de linies…

liepen te ver uit elkaar, er werd niet goed getimed en ballen werden te vaak lukraak richting de spitsen gespeeld. Na een half uur trok Kamerik de wedstrijd naar zich toe wat in de 43e minuut resulteerde in de openingstreffer van Jelmer Knijff.

De tweede helft hadden de bezoekers weinig meer in te brengen. Toch leek een harde voorzet roet in het eten te gooien toen deze werd binnengetikt bij de tweede paal. De prima leidende arbiter keurde de goal af op advies van grensrechter Mark van der Moolen. Hij had buitenspel geconstateerd. Dit zette Kamerik nog meer op scherp, en de ploeg ging nu vol over de tegenstander heen. Aan alle kanten werd hun middenveld overlopen, was het conditioneel veel sterker en was het aan Kamerik zelf te danken dat het bij “slechts” 4-0 bleef na doelpunten van Bart Knijff, Robert de Wit en Rick Veenstra.

De periode was binnen en dat nadat Kamerik precies 3 maanden geleden met slechts drie punten uit 15 wedstrijden het lachertje van de 4e klasse C was.