Logo KamerikKamerik opende sterk tegen het zwakke SPV en als er na 20 minuten 0-3 op het scorebord had gestaan, zou niemand dat vreemd gevonden hebben. Jelle Das op de lat, Remko de Wit voorbij de…

keeper, maar schoot voor een leeg doel naast, Jelle Das alleen voor de doelman, maar over geschoten. Aan de andere kant kwam Kamerik alleen in ‘gevaar’ wanneer een verdediger uitgleed of bij miscommunicatie met de eigen keeper.

In de 36e minuut kwamen de bezoekers op voorsprong toen Ed Kooijman de bal snoeihard onderkant lat binnen kopte. Hierna gebeurde er vrij weinig meer voor de beide doelen en werden de kleedkamers opgezocht.

Na de rust een nog sterker Kamerik waarbij het ineens toch de gelijkmaker  moest incasseren. De thuisploeg benutte een strafschop 1-1.

Kamerik deed er weer een schepje bovenop en liet SPV achter zich aan hollen. Een fantastische steekbal van Jelle Das op Jelle den Boer betekende in minuut 66 de 1-2 dikverdiende voorsprong.

In de 80e minuut gooide Remko de Wit het duel in het slot. Een diepe bal van Jelle den Boer leek een prooi te worden voor de keeper, maar die viel, liet de bal los en Remko de Wit kon het lege doel nu wel vinden, 1-3.