Logo Kamerik Door een 3-1 zege tegen Woubrugge, bereikte Kamerik de winterstop met zestien punten. Een pak meer dan de schamele drie die vorig seizoen tot aan het…

kerstdiner verzameld werden.

De wedstrijd verdiende geen winnaar. Sterker nog, het was van beide kanten niet om aan te gluren. Kamerik grossierde in balverlies, als gevolg van kip-zonder-kopvoetbal en Woubrugge wist het ook allemaal niet zo goed meer.

Een mispeer van Jelmer Knijff zorgde voor de 0-1, een blunder van de Woubrugse keeper voor de 1-1 en door een gemiste bal door acht spelers kwam Kamerik op 2-1 bij rust.

In de de tweede helft was het gelukkig minder kommer en kwel. Kamerik speelde weer eens een betere tweede bedrijf, alleen kregen de bezoekers nu wel enkele mogelijkheden. De kansen die Woubrugge kreeg werden echter wild en ver naast of over het doel geschoten.

Ook Kamerikse voorwaartsen kregen hun kansen, maar konden deze ook niet verzilveren, tot de laatste minuut, toen Jelle Das met een bekeken bal de vrijstaande Johan Nap vond, die de bal keurig droog in het lege doel kopte en de eindstand bepaalde op 3-1.

Foto’s: Henk Wit