Logo Voetbal 8 Kamerik was in Nieuwerbrug tegen De Rijnstreek even zoekende om de poppetjes op de juiste plekken te krijgen en kwam op achterstand. In de 13e minuut kwam de Rijnstreek-spits…

in balbezit en wist wel raad met de kans: 1-0. Kamerik was niet onder de indruk, zocht de aanval en enkele minuten na de openingstreffer was de stand weer gelijk. Remko de Wit passeerde de doelman van dichtbij na een vloeiende aanval. Nauwelijks bekomen of Kamerik moest weer een doelpunt incasseren 2-1. Wederom had Kamerik weinig tijd nodig nodig en met twee goals van Jelle Das kwamen de bezoekers nog voor de rust op 2-3.

Na de rust was het slechts één ploeg die voetbalde: Kamerik. Met opvallend gemak bleef de bal in de ploeg en kon het op zoek gaan naar de beslissende 2-4. Deze bleef echter lang uit waardoor de thuisploeg geloof kon houden in een goed resultaat. Dit ging echter gepaard met enkele gele kaarten, en steeds meer frustratie richting de arbiter, vanuit de dug-out en in het veld. Remko de Wit schoot eerst de bal op de lat om nog geen minuut later de 2-4 binnen te schieten.

In de absolute slotfase kreeg de thuisploeg nog een strafschop die binnen werd geschoten: 3-4.

Foto’s: Anno Visser