Logo Kamerik In de eerste helft speelde het spel vanaf de 10e minuut voornamelijk op de helft van Kamerik af. Kamerik kwam goed uit de startblokken met kansen voor Chris Maarleveld…

Luuk van Schaik, Jelle Das en Johan Nap, maar na tien minuten kwam NSV uit Noorden beter in hun vertrouwde spelletje: sterk verdedigen en dan met een een crossbal de twee spitsen de hoeken in sturen en de middenvelders laten bijsluiten. Kamerik werd slordig, waardoor de druk op de verdediging te groot werd. NSV kwam derhalve op een 0-1 voorsprong en hield deze makkelijk vast tot de rust.

Na het bekertje thee een heel ander spelbeeld. Kamerik nam het initiatief en NSV werd achteruit gedrukt. Echt hele grote kansen leverde het niet op, totdat Remko de Wit diep werd gestuurd door Jelle Das. In plaats van zelf te vuren schoof hij de bal af en ging de ideale mogelijkheid om de gelijkmaker de mist in.

Daarna werd een hard schot van Bart Knijff geblokt, wilde Jelle Das uit de draai inschieten en waren de voorzetten een makkelijke prooi voor NSV. De gelijkmaker viel niet en NSV kon de bevrijdende 0-2 maken, toen Kamerik alle krachten had verspeeld.

Foto’s: Anno Visser