Logo KamerikKamerik reisde af naar Gouda zonder Remco de Wit en aanvoerder, Jelle Das. De eerste helft viel er weinig te genieten, waarbij het al snel duidelijk werd dat de doelpunten schaars…

zouden worden. Zowel Kamerik als Gouda ving de tegenstander op eigen helft op, waarbij beide verdedigingslinies de aanvallers onder controle hadden.

Eerst kreeg Bas Koren een kans, maar zag de bal via een prachtige krul, op de lat uiteen spatten. Gouda moest wachten tot drie minuten voor de thee, maar toen was het ook meteen 1-0 en gingen de ploegen rusten.

Na de rust was er veel meer leven in de wedstrijd. Jelmer Knijff stuurde Jelle den Boer weg met een splijtende steekpass en de linkspoot scoorde beheerst de gelijkmaker, 1-1, maar in dezelfde minuut prikte Gouda de 2-1 binnen.

Na deze twee oplevingen viel er weer weinig te genieten voor de goals tot Gouda in de 60e- en 75e minuut ineens de 4-1 op het bord zette.

Nu sloeg Kamerik binnen de minuut terug: 4-2. Goed druk zetten zorgde voor een flater in de Gouda-defensie, wat genadeloos werd afgestraft door Jelmer Knijff, maar daar bleef het bij.