Logo Kamerik In een attractieve wedstrijd heeft vv Kamerik de openingswedstrijd van het seizoen. Vijf minuten voor tijd was het nog 1-1, maar het noodlot sloeg toen hard toe.

Floreant was de betere ploeg. Toch kreeg Kamerik in de 2e minuut de eerste grote kans. Het was een voorbode van een wedstrijd waarin er veel scoringskansen te zien waren, verdeeld over beide ploegen.

Na een kwartier kwam Floreant op voorsprong en bleef gevaarlijk, maar Jan de Vries hield zijn doel schoon. Ook Kamerik kwam een aantal keer in scoringspositie, maar had geen geluk bij een schot van Wolther Kassies.

Na rust een ander beeld. Kamerik paste de tactiek aan en dat resulteerde in een spervuur aan kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken. In de 65e minuut was het raak voor Kamerik door Jelle Das en de wedstrijd leek op een 1-1 af te stevenen.  Invaller Remon den Boer beleefde zijn meest ongelukkige minuten op een voetbalveld ooit. Al na 15 seconden kreeg hij de bal ongelukkig tegen zich aan waardoor die in de goal verdween: 1-2. Kamerik gooide alle remmen los, maar liep daarbij twee keer ‘in het mes’. De eindstand werd 1-4.

Foto’s: Anno Visser