Logo Kamerik Kamerik voetbalde zaterdag thuis tegen NSV’46 uit Noorden. Door de resultaten van de afgelopen weken nam het zelfvertrouwen met de week toe. Daar was in deze wedstrijd…

helemaal niets van terug te zien. Kamerik speelde een slechte wedstrijd. Verkeerde keuzes, misverstanden, balaannames, passes en coaching, niets was goed genoeg vandaag. Daar stelde de ploeg wel weer de gebruikelijke dosis werklust tegenover, met als boegbeeld hiervan Roy Hutchinson. De jonge verdediger bijt zich vast in tegenstanders en wordt hij uitgespeeld, dan komt hij toch weer terug en wint hij zijn duels.

Voetballend bleef de ploeg van trainer Patrick de Ruijter vandaag echter ondermaats. Een goal aan het einde van de eerste helft en ééntje halverwege de tweede, zorgden voor een 0-2 tussenstand. Kamerik, wat niets te verliezen heeft, en dus vrijuit kan spelen en risico’s nemen, ging nog aanvallender spelen. De gebruikelijke 3-4-3 werd omgezet in een 3-3-4.

Er werd dus veel ruimte gegeven aan NSV, dat daar geen gebruik van maakte. De aansluitingstreffer van Wolther Kassies, zo’n 10 minuten voor het laatste fluitsignaal was de aanzet voor een slotoffensief. Het had ook nog bijna resultaat, wat geen recht zou hebben gedaan aan het spelbeeld.

Foto’s: Henk Wit